Puuro (gluteeniton)

Annokset: 1
Ainekset
2 dl vettä
1,5 rkl maissitärkkelystä
imeväisen erityisvalmistejauhetta nestemäärän mukaan

*Vaihtoehtoisesti: 2 rkl riisijauhoja (Risenta) tai 2 rkl maissisuurimoita tai 2 rkl hirssimannaryynejä tai 2–3 rkl tattarihiutaleita

Jaa resepti

Valmistusohje:

Sekoita vesi ja jauhot (tattari, maissitärkkelys tai riisijauho) kattilassa.
Keitä muutama minuutti sekoittaen.
Ota kattila liedeltä, anna jäähtyä hieman ja vatkaa imeväisen erityisvalmiste joukkoon.
Anna seoksen jäähtyä syömislämpötilaan, ennen kuin tarjoat sitä lapselle.
Tarkista lämpötila pudottamalla muutama tippa ranteesi sisäpuolelle.
Voit tarjota esim. lasten hedelmäsoseen kansa.