Puuro (sisältää gluteenia)

Annokset: 1
Ainekset
2 dl vettä
2 rkl mannaryynejä*
rintamaitoa tai imeväisen erityisvalmistejauhetta nestemäärän mukaan

*Vaihtoehtoisesti: 2–3 rkl kaurajauhoja tai 2 rkl grahamjauhoja

Jaa resepti

Valmistusohje:

Sekoita vesi ja jauhot (mannaryynit, kaurajauhot tai grahamjauhot) kattilassa.
Keitä muutama minuutti sekoittaen.
Ota kattila liedeltä, anna jäähtyä hieman ja vatkaa imeväisen erityisvalmiste joukkoon.
Anna seoksen jäähtyä syömislämpötilaan, ennen kuin tarjoat sitä lapselle. Tarkista lämpötila pudottamalla muutama tippa ranteesi sisäpuolelle.
Tarjoa hedelmäsoseen ja lapsen käyttämän maidon kanssa.

Valmista vain yhdellä syöttökerralla tarvittava määrä. Jos haluat valmistaa useamman annoksen kerralla, lisää maito-osa vasta juuri ennen tarjoilua tarjoilulämpöiseen annokseen. Heitä syötön jälkeen annoksesta ylijäänyt ruoka pois.